ZHAO a lansat un nou videoclip, „Asasin” feat. ADDA. L-ai văzut?
by on October 12, 2015 6:00 PM in Stiri Zhao

Okapi Sound și Universal Music România prezintă în această seară videoclipul noului single Zhao, „Asasin”, în colaborare cu ADDA, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

După „Greu de iubit”, prezentat în vară împreună cu un videoclip neregizat, Zhao revine cu cel mai nou single al său, de data aceasta în colaborare cu ADDA. Produsă de Motzu, Zhao și Paul Iorga, „Asasin” a fost finalizată recent, după o schiță care a prins contur în urmă cu aproximativ doi ani. În final, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio. „Asasin” este lansat împreună cu un videoclip regizat de Anton Sandu (SAN), filmat pe parcursul unei singure nopți, în apropierea Bucureștiului.

Single-ul „Asasin” este cea de-a doua colaborare a lui Zhao cu ADDA. Cei doi au lucrat pentru prima oară împreună în 2012, pentru „Bani din cer”, primul single de amploare semnat de Zhao.

În curând, „Asasin” va putea fi descărcat din iTunes / Google Play sau ascultat direct pe PC sau device-uri mobile prin intermendiul aplicațiilor de streaming disponibile.

Abonează-te la paginile de Facebook Zhao și Okapi Sound, vor urma și alte noutăți!

Foto: Denis Neagu

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate