Tranda – Evoluția (Precomandă / Download)
by on October 1, 2012 11:50 PM in Stiri Tranda

Astăzi, 1 octombrie 2012, Okapi Sound oferă la descărcare albumul „Evoluția”. După trei ani de muncă, Tranda lansează 15 piese împreună cu Grasu XXL, Spike, Mitză, Maximilian, Junky, MefX, Nane, Criss Blaziny, Kamili, DJ Faibo X și DJ OldSkull. Pe album se află single-uri deja lansate și primite cu entuziasm de public precum: „În drum spre bani”, „Bulevard”, „Oarecare”, „Dive” sau „Tâmpit”. Printre aceste piese se află și „Mare dansator”, a cărei primă variantă a putut fi ascultată pe „Ap. 71”, semnat Agresiv.

Începând de astăzi, „Evoluția” poate fi precomandat din Okapi Sound Store în format fizic sau cumpărat în format digital pentru suma de 5 euro. Imediat după concertul de lansare de duminică, 7 octombrie, din The Silver Church Club, de unde vor putea fi achiziționate albume, dar și tricouri, cei care au precomandat materialul vor ajunge în posesia acestuia.

După cum ne-a spus și artistul în interviul realizat în studio-ul Okapi Sound, proiectul înseamnă un cumul de stări întâlnite și trăite.

Evoluția” reprezintă cel de-al doilea album al său, după „Rezoluția”, care a ieșit în anul 2005. Vă invităm să descărcați cele 15 piese și să simțiți evoluția!

Download

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate