Tranda a lansat „Shaii” feat. Criss Blaziny și Chimie
by on September 10, 2015 5:44 PM in Stiri Tranda

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 10 septembrie, prima piesă extrasă de pe cel mai nou material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 2”, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

În prezent, Tranda pregătește ultimele detalii ale celui de-al doilea volum „CONSTANGELES”, EP pe care îl vom lansa la începutul lunii octombrie, la un an jumătate după primul volum și la exact trei ani după album său de debut, „Evoluția”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului și al mesajului, pe care vom găsi aproximativ 10 piese și colaborări inedite.

Are energie, are stări variate și simt că e continuarea firească a volumului 1. A fost un proces destul de lung până să stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamică mai buna a materialului. Câteva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauză că vreau să fie cât mai concentrat.

– spune Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Pentru promovarea noului material, Tranda lansează un prim single, și anume „Shaii”, pentru care a colaborat cu alți doi constănțeni – Criss Blaziny și Chimie. Produsă de Tranda, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă SHAII, în Constanța noi mai spunem SHAU în loc de „frate” sau „bro”. De acolo pluralul SHAII. Cât despre piesă, a venit natural. De când făcusem instrumentalul și refrenul, m-a dus cu gândul acasă și am știut că o să fie o treabă de CONSTANGELES. Colaborarea cu Bla și Chimie a mers fin, shaii au venit la fix. Sper să vă placa și, până pe 9 octombrie, ținem legătura pe pagina mea de Facebook. Vă pup. YeShawoo!

Tranda

Primul volum „CONSTANGELES” a fost prezentat la începutul anului trecut și a fost promovat împreună cu două single-uri, „SxPB” feat. Grasu XXL & Smiley și „Persoana Mea” feat. Sore, care au beneficiat și de două videoclipuri, pe care le puteți urmări pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Stai cu ochii pe paginile de Facebook Tranda și Okapi Sound, vor urma și alte noutăți legate de „CONSTANGELES”!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate