Tranda a colaborat cu Sore pentru noul său single, „Persoana Mea”!
by on March 3, 2014 4:57 PM in Stiri Tranda

Okapi Sound prezintă la cinci zile după lansarea noului material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 1”, cel mai recent single extras de pe EP, „Persoana Mea”, în colaborare cu Sore.

Persoana Mea” are un mesaj pozitiv și îndeamnă ascultătorii să fie încrezători în propriile puteri, după cum spun și cei doi artiști:

„Consider că Persoana Mea este o piesă optimistă, de motivare și susține valorificarea identității personale. Noi ca români avem mult potențial, doar că sistemul mai mult ne încurcă decât să ne ajute. Și ciudat este faptul că am scris piesa când aveam nevoie de o stare ca aceasta pentru că am încredere că lucrurile se pot schimba în bine.” – Tranda

„Este o piesă în care mă regăsesc, deoarece sunt o luptătoare și cred în visele mele. Întotdeauna am muncit pentru ceea ce am dobândit și mi se pare un mesaj extrem de important pentru toți tinerii cu aspirații: nu vă fie teamă să fiți voi înșivă, să vă exprimați personalitatea.” – Sore

În prezent se lucrează la videoclipul single-ului „Persoana Mea”, acesta reprezentând cel de-al doilea clip al unei piese de pe primul volum „CONSTANGELES”. Piesa a fost realizată în toamna anului trecut la Okapi Sound Studio, de producția muzicală ocupându-se Tranda, Vlad Lucan și Grasu XXL.

Pentru „CONSTANGELES – Volumul 1”, Tranda a colaborat cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull, cele opt piese fiind disponibile integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și în iTunes. Pentru utilizatorii de smartphone, EP-ul lui Tranda poate fi ascultat pe Zonga și Deezer.

Fiți cu ochii pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, urmează videoclipul „Persoana Mea”!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate