Piesă nouă MefX: O cunoști pe „Jasmin”?
by on September 20, 2016 6:05 PM in MefX Stiri

Okapi Sound prezintă în această seară „Jasmin”, cea mai nouă piesă MefX, disponibilă pe canalul oficial de YouTube (Okapi Sound Official).

Jasmin” a luat naștere pe un instrumental produs chiar de către MefX, în vara anului trecut. Ulterior, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL la Okapi Sound Studio. Despre piesă MefX spune:

Jasmin e comedie. Ea este genul ăla de fată care cumpără pâine feliată fără coajă și pepene fără sâmburi cu bani de la sponsori. El iese la 5:00 de la muncă și, chiar dacă o place mult, are o reținere să o abordeze. Știe că nu o să se termine bine… pentru el. E un fel de verisoara lu’ Sophie.

În perioada următoare, „Jasmin” va putea fi descărcată din iTunes și Google Play, cât și ascultată pe toate device-urile mobile prin intermediul aplicațiilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, Deezer, Zonga, TIDAL, Spotify și nu numai).

Jasmin” vine după succesul pieselor „Sophie”, „Arată Bine” sau „Torace”, pe care MefX le-a produs, precum și după piesele solo lansate până în prezent: „Nu te-am avut” sau „Bicicletă”.

Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound și urmărește pagina de Facebook MefX, vor urma și alte piese noi!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate