Noul videoclip Tranda, pe repeat de la apus „La Răsărit”
by on October 17, 2016 5:04 PM in Stiri Tranda

Okapi Sound și Universal Music România prezintă „La Răsărit”, cel mai nou videoclip Tranda, în premieră online pe canalul de oficial de YouTube Okapi Sound.

La aproximativ un an după ce am ascultat „CONSTANGELES 2”, Tranda revine cu un nou videoclip, pentru single-ul „La răsărit”. Piesa a fost produsă chiar de Tranda, coprodusă de Ștefan Damian și mixată / masterizată de Grasu XXL @ Okapi Sound Studio. Refrenul melodiei îi aparține lui Angeles, artist ce se află la prima colaborare cu Tranda.

Videoclipul, realizat de Good Stuff, a fost filmat în orașul natal al lui Tranda, Constanța, pe parcursul a două zile. În curând, cel mai nou single Tranda va fi disponibil pentru descărcare în iTunes și Google Play, precum și pentru streaming prin toate serviciile actuale (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, Spotify și nu numai).

Până în prezent, Tranda a lansat trei materiale solo („Evoluția”, „CONSTANGELES” și „CONSTANGELES 2”), care pot fi ascultate online, cât și cumpărate în format digital.

Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound, va urma multă muzică nouă!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate