Nane vine cu „$$$” (Banii) | Videoclip
by on August 3, 2016 6:06 PM in Nane Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă „$$$”, cel mai nou videoclip Nane, disponibil pe www.okapisound.com și pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Videoclipul piesei „$$$” (Banii) a fost filmat de Ionuț Marius (Good Stuff), în cadrul unuia dintre concertele din turneul „Plecat de Acasă”, desfășurat în nouă orașe din țară.

Ideea clipului îi aparține în totalitate lui Ionuț Marius. În timp ce ne pregăteam să intrăm la unul dintre concertele de lansare din turneul «Plecat de acasă», mi-a zis că are în cap tot clipul. Sincer să fiu, eu am primit doar link-ul cu varianta finală a clipului. Mă bucur că a ieșit ceva fresh dintr-o idee spontană, mai ales că mă tot gândeam cum am putea face un clip pentru «$$$».

– spune Nane despre clipul colaborării cu Angeles.

Piesa a fost produsă de Maidan (Squaad), realizată în colaborare cu Angeles la Okapi Sound Studio și reprezintă una dintre cele mai ascultate melodii de pe primul album Nane. „Plecat de Acasă” poate fi găsit online pe YouTube și pe toate platformele de streaming existente (Apple Music, Google Play Music, Spotify, TIDAL, Zonga, Deezer și nu numai), cât și în format fizic (CD), pe www.emag.ro, www.carturesti.ro sau www.getmusic.ro.

În prezent, Nane lucrează intens la cel mai nou mixtape al său, care va putea fi ascultat în curând pe canalul de YouTube Okapi Sound, pe www.nane.ro și nu numai.

Fii cu ochii pe paginile de Facebook Nane și Okapi Sound, va urma multă muzică nouă!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate