Nane lansează vineri „Lună Plină”, cel de-al șaptelea mixtape din carieră (+ tracklist)
by on October 26, 2016 3:34 PM in Nane Stiri

Okapi Sound și Universal Music România pregătesc lansarea celui mai nou material Nane, „Lună Plină”, disponibil de vineri, 28 octombrie.

După primul album, lansat la începutul acestui an, Nane continuă seria mixtape-urilor, începută încă din 2007. După șase materiale lansate independent și un album prezentat de Okapi Sound și Universal Music România, Nane revine, vineri, 28 octombrie, cu cel de-al șaptelea mixtape de până acum.

Materialul conține nu mai puțin de 14 piese noi și colaborări cu Junky, Killa Fonic, Mitză, Eli, Super ED, Angeles și Keed, pe care le veți putea asculta atât pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cât și prin intermediul aplicațiilor de streaming (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, TIDAL, Spotify și nu numai). În același timp, „Lună Plină” va fi disponibil la vânzare doar în format digital prin iTunes și Google Play.

Zilele acestea, în mediul online au fost lansate primele promo-uri ale mixtape-ului, care prezintă stări și situații pe care le putem întâlni la fiecare pas, în orice oraș, odată cu lăsarea serii. Un playlist cu promo-urile lansate până în prezent se găsește mai jos.

Anul 2016 a început în forță pentru Nane. După primul album, „Plecat de Acasă”, a urmat un turneu care s-a desfășurat în aproximativ 10 orașe din țară și trei clipuri noi, pentru „Atât de Simplu” (feat. Tranda), „$$$” (feat. Angeles) și „În locul tău”. Videoclipurile sunt disponibile pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Dacă nu v-ați abonat încă la canalul de YouTube, o puteți face aici.
Urmează „Lună Plină”!

Tracklist Nane – Lună Plină (Mixtape):

01. Validare
02. Montagnes Russes
03. Eu & Băieții (feat. Killa Fonic)
04. Fr€sh (feat. Eli & Super ED)
05. Cumva… (feat. Junky)
06. 7 Din 7
07. În Cap (feat. Angeles)
08. Mic
09. Lună Plină
10. Ochi De Chinez (feat. Keed)
11. Cum Îl Miști (WOAH!)
12. Starbucks (feat. Mitză)
13. Otravă
14. Zile

Credit foto: Andrei Marin

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate