Nane a lansat videoclipul colaborării cu Killa Fonic („Eu & Băieții”)
by on November 16, 2016 7:01 PM in Nane Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cel mai nou videoclip Nane, pentru piesa „Eu & Băieții”, în colaborare cu Killa Fonic.

Produsă de Foreign Boys și masterizată de Grasu XXL @ Okapi Sound Studio, „Eu și Băieții” reprezintă primul single cu videoclip de pe mixtape-ul „Lună Plină”, care poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Videoclipul „Eu & Băieții” a fost filmat pe parcursul a două zile, în București, în regia lui Mîndru, regizor care se află la prima colaborare cu Nane:

Dintre toate clipurile mele, cred că e preferatul de până acum. Andrei Mîndru a avut toată viziunea și trebuie să recunosc că, la un moment dat, atât eu, cât și Killa, ne întrebam ce urmează să filmăm. Andrei a ținut neapărat să scoată din imagine altceva decât ce se află în versurile noastre. Sunt foarte încântat de cum a lucrat toată echipa, de piesa asta în colaborare cu Killa Fonic și abia aștept să vedem reacțiile.

– spune Nane despre videoclipul „Eu & Băieții”.

Piesa lui Nane cu Killa Fonic poate fi ascultată și prin intermediul serviciilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, Spotify, Zonga, Deezer), cât și descărcată din iTunes sau Google Play.

În 2016, Nane a lansat nu mai puțin de două materiale. După primul album din carieră, „Plecat de Acasă”, lansat la începutul anului și promovat printr-un turneu național, Nane a lansat în luna octombrie „Lună Plină”, cel de-al șaptelea mixtape de până acum.

Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound, urmează multă muzică nouă!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate