Nane dă „Volum” în plin sezon!
by on July 22, 2014 8:18 PM in Nane Stiri

Okapi Sound prezintă astăzi noul single Nane, „Volum”, lansat pe canalul oficial de YouTube și pe www.nane.ro.

Volum” a fost realizată la Okapi Sound Studio și la HaHaHa Production, instrumentalul fiind semnat de Mitză (Agresiv) și Șerban Cazan. Refrenul este cântat de Nane și Helen (backing vocals) și a fost compus alături de Smiley.

„Am găsit un instrumental de la Mitză, pe care, cum l-am ascultat, am știut că o să scriu. Inițial, avea o altă variantă de refren, dar, lucrând la HaHaHa împreună cu Șerban și Helen, a venit Smiley cu o altă idee și a ieșit cu totul altceva. Lucrez în detaliu la album și țin tare ca fiecare piesă să transmită ceva diferit. Asta e piesa noastră de party și sper să-i dați volum oriunde o ascultați!” – Nane

În prezent, Nane lucrează intens la primul său album, „Volum” fiind una dintre piesele ce vor fi găsite pe acest material. Primul material Nane a fost lansat în 2007, urmat fiind de alte cinci mixtape-uri și zeci de piese care au fost lansate individual. La Okapi Sound, Nane a lansat videoclipul „Modalitate”, în colaborare cu Guess Who, și piesa „Mai Aproape” (feat. George Hora), urmând să scoată albumul de debut.

În curând, piesa va putea fi descărcată din iTunes și ascultată direct pe device-ul mobil prin aplicațiile de streaming.

Tinerețea n-o avem decât acum, așa că dă-i volum!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate