Nane a lansat noul videoclip, „În locul tău”
by on August 31, 2016 5:01 PM in Nane Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă „În locul tău”, cel mai nou videoclip Nane, în premieră online pe canalul de oficial de YouTube Okapi Sound.

Lansată la începutul lunii februarie, odată cu primul său album, „În locul tău” a fost produsă de Phvne, mixată / masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică la Okapi Sound Studio și este una dintre cele mai ascultate piese de pe „Plecat de acasă”.

Încă de când am ascultat instrumentalul produs de Phvne, am știut că vreau să fac o piesă care să-mi amintească mereu că trebuie să mă bucur de tot ce am și să mă concentrez pe lucrurile pe care vreau să le realizez, în loc să mă las distras de probleme.

, spune Nane despre „În locul tău”.

Videoclipul a fost filmat de Ionuț Marius (Good Stuff) în trei orașe (București, Timișoara și Orșova), în cadrul turneului „Plecat de acasă”, pe care Nane l-a susținut în această primăvară, în 10 orașe din țară.

„În locul tău” reprezintă videoclipul cu numărul cinci de pe albumul „Plecat de acasă”, după „Normal”, „911, ”Atât de simplu” (feat. Tranda) și „$$$” (feat. Angeles), clipuri care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Lansat în luna februarie, primul album Nane poate fi ascultat pe YouTube și prin intermediul tuturor serviciilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, TIDAL Spotify și nu numai), precum și achiziționat în format fizic de pe GetMusic, Emag sau Cărturești.

În prezent, Nane pune la punct ultimele detalii ale materialului pe care îl pregătește pentru luna septembrie.

Fii cu ochii pe paginile de Facebook Okapi Sound și Nane, va urma multă muzică nouă!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate