Nane a lansat „Lună Plină”, al doilea material din 2016 (Ascultă / Descarcă)
by on October 28, 2016 8:16 AM in Nane Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 28 octombrie, cel de-al șaptelea mixtape Nane, „Lună Plină”.

În 2016, Nane a lansat două materiale. După albumul „Plecat de acasă”, disponibil încă din luna februarie, artistul revine cu cel de-al șaptelea mixtape de până acum, care conține 14 piese noi și colaborări cu Junky, Killa Fonic, Mitză, Eli, Super ED, Angeles și Keed. Printre producătorii muzicali de pe „Lună Plină” îi găsim pe Angeles, Lu-K Beats, Mitză, George Borza, Foreign Boys, Kostaki Beats, Haarp Beats, PRNY, Esqu, Motzu, The Real Joe, Bogdan Gridan și Marius Onețiu.

Lună Plină” vine cu un concept bazat de gândurile, stările și întâmplările pe care doar noaptea ni le poate rezerva. Începând cu promo-urile lansate zilele trecute, noul mixtape Nane atrage atenția și în legătură cu răul pe care îl putem întâlni odată cu lăsarea serii.

Înregistrat integral la Okapi Sound Studio, mixtape-ul lui Nane a fost mixat de Grasu XXL și Mitză și este disponibil integral pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și prin intermediul aplicațiilor de streaming (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, TIDAL, Spotify și nu numai), cât și pentru descărcare în iTunes și Google Play.

În prima parte a acestui an, imediat după albumul „Plecat de acasă”, Nane a lansat nu mai puțin de trei videoclipuri („Atât de simplu” feat. Tranda, „$$$” feat. Angeles și „În locul tău”), care pot fi urmărite pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Zilele trecute, Nane a filmat un videoclip pentru una dintre colaborările de pe mixtape, pe care îl vom putea urmări în cel mai scurt timp.

Abonează-te la canalul oficial de YouTube Okapi Sound, urmează multă muzică nouă!

Ascultă „Lună Plină” pe YouTube

Streaming / download

Foto: Andrei Marin

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate