Mitză lansează „Nimicuri”, videoclipul primului single de pe noul album
by on February 8, 2018 6:04 PM in Mitza Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 8 februarie, videoclipul piesei „Nimicuri”, primul single de pe albumul „Născut la Revoluție”.

Extras de pe noul album semnat Mitză, pe care îl va lansa în curând, single-ul „Nimicuri” a fost realizat în colaborare cu Maximilian. Videoclipul, filmat la sfârșitul anului trecut, este regizat de Constantin Shinijikun și editat de Good Stuff. Piesa a fost produsă de Mitză, iar de mix și master s-au ocupat Grasu XXL și Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio.

În prezent, Mitză pregătește lansarea celui de-al doilea material solo, după mixtape-ul „Robot”, pe care l-a prezentat la începutul anului 2012 și care include piese precum „Ceva de Vis” cu Maximilian„Bag” cu DOC sau binecunoscuta „Torace” cu MefX, Tranda și Guess Who.

„Născut la Revoluție” conține nouă piese și va fi lansat perioada următoare pe canalul de YouTube Okapi Sound, pe toate platformele de streaming, însă și în format fizic – pe un suport inedit.

Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound și rămâi conectat pe pagina de Facebook Mitză, urmează albumul „Născut la Revoluție”!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate