Mitză a lansat cel de-al doilea material solo, “Născut la Revoluție”
by on February 19, 2018 12:52 PM in Mitza Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi cel mai nou album Mitză, “Născut la Revoluție”, un material care conține nouă piese și este disponibil pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe www.nascutlarevolutie.ro.

La începutul anului 2018, Mitză lansează cel de-al doilea material solo de până acum, după “Robot”, pe care l-a prezentat la începutul anului 2012 și care include piese precum „Ceva de Vis” cu Maximilian, „Bag” cu DOC sau binecunoscuta „Torace” cu MefX, Tranda și Guess Who.

Noul material este intitulat „Născut la Revoluție” și reprezintă un cumul de subiecte și stări prezentate din perspectiva celor care au crescut și copilărit la începutul anilor ‘90, în perioada următoare Revoluției din ’89. Albumul conține nouă piese și doar o colaborare pentru piesa “Nimicuri” a cărei videoclip poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Albumul este disponibil momentan doar în format digital, urmând să fie prezentat și pe suport fizic – pe casetă, format inedit pentru anul 2018.

Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound și rămâi conectat pe pagina de Facebook Mitză, urmează și alte noutăți!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate