Junky a lansat clipul „Cine ești?”. Urmează mixtape-ul „M1”: 27 aprilie
by on April 15, 2015 5:32 PM in Junky Stiri

Okapi Sound anunță lansarea primului material solo Junky, ce va fi disponibil pentru ascultare și download începând de luni, 27 aprilie, și prezintă videoclipul primei piese extrase de pe mixtape-ul „M1”.

Cine ești?” a fost realizată la Okapi Sound Studio, pe un instrumental semnat Junky și beneficiază de un videoclip, filmat săptămâna trecută, în regia lui Spike (Evil Twin Studio). Piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL și Mitză, formulă care a lucrat și pentru mixtape-ul „OkapiTati”, lansat în toamna anului trecut.

Mixtape-ul „M1” conține colaborări cu MefX, Mitză și DJ Undoo, restul pieselor fiind semnate doar de către Junky:

„Sunt foarte bucuros pentru că, în sfârșit, lansez primul material. Nu mă așteptam să fie neapărat un mixtape, dar atunci când lași lucrurile să se întâmple natural, poți avea parte de surprize plăcute. „M1” vine de la Magistrala 1 de metrou, multe dintre piese fiind inspirate din călătoria cu metroul. Îmi place mult cum a ieșit și de abia aștept să ne vedem la concertul de lansare!”, spune Junky despre „M1”.

Lansarea online a mixtape-ului va avea loc luni, 27 aprilie, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, pe Soundcloud și, în același timp, pe site-ul Okapi Sound, de unde va putea fi descărcat gratuit.

M1” va beneficia de un concert de lansare, în luna mai, în București, la Colectiv, unde pe scenă, alături de Junky, vor urca și Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, MefX, Spike, Nane, Tranda, DJ Undoo și DJ Oldskull.

Stai cu ochii pe pagina de Facebook Junky, urmează mixtape-ul „M1”!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate