RELEASED: April 27th 2016
ARTIST: Nane feat. Tranda
LABEL: Okapi Sound | Universal Music România
PRODUCER: Phvne
Atât de simplu

Okapi Sound și Universal Music România prezintă videoclipul „Atât de simplu”, cel de-al treilea single extras de pe albumul lui Nane, „Plecat de acasă”, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Dacă în luna ianuarie am urmărit videoclipul piesei „911”, care, a depășit șase milioane de vizualizări pe YouTube, a sosit momentul ca Nane să lanseze videoclipul celui mai nou single, „Atât de simplu”, în colaborare cu Tranda. Piesa a fost produsă de Phvne, iar, ulterior, mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică @ Okapi Sound Studio.

Filmările clipului s-au desfășurat pe parcursul unei singure zile, în București, în regia lui Iulian Moga, regizor care se află la prima colaborare cu Nane.

Albumul „Plecat de acasă” poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound, cât și prin intermediul tuturor serviciilor de streamingdisponibile (Apple Music, Google Play Music, TIDAL, Spotify, Deezer, Zonga și nu numai). În același timp, materialul lui Nane poate fi comandat online în format fizic (CD) din Librăriile Cărturești.

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate