Guess Who lansează un nou single: “Timp”, o discuție cu trecutul, prezentul și viitorul
by on June 1, 2018 8:40 AM in Guess Who Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă cel mai nou single Guess Who, “Timp”, pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele muzicale de streaming.

Timp” este lansată la aproximativ un an de când Guess Who a lansat cel de-al treilea album, “Un Anonim Celebru”, material care conține piese precum “Prea Curând” (feat. Tudor Chirilă), “Stele” (feat. Nane) sau “Cupidon” (feat. Irina Rimes), una dintre cele mai difuzate piese ale anului trecut.

Refrenul noului single Guess Who conține versuri din binecunoscuta piesă “Ani de liceu”, coloană sonoră a filmului “Liceenii”, compusă de Florin Bogardo și scrisă de Sașa Georgescu în anul 1986.

Single-ul este produs de Grasu XXL și Guess Who în studioul Okapi Sound, alături de Mitză (Synth Pad), Alex Cotoi (chitară, percuție), Harvis Cuni Padron (trompetă) și Eduard Nicolae (Rhodes). De mixaj și masterizare s-au ocupat Grasu XXL și Cristi Dobrică.

De curând, pe canalul de YouTube Okapi Sound a fost lansat integral concertul de lansare din București a celui mai nou album Guess Who, eveniment care poate fi ascultat și pe platformele de streaming.

Dacă nu te-ai abonat la canalul de YouTube Okapi Sound, o poți face aici!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate