Guess Who lansează un clip despre și pentru anonimi celebri
by on May 18, 2017 6:05 PM in Guess Who Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă în această seară cel mai nou videoclip Guess Who, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

„Un Anonim Celebru” este piesa care dă titlul noului album Guess Who. Lansat la începutul acestei săptămâni, albumul conține nu mai puțin de 14 piese, trei dintre acestea având un videoclip lansat. Despre proiect Guess Who spune:

Am lucrat pentru piesa „Un Anonim Celebru” cu Likeminded, DJ Khalil și Bekon și mă bucur foarte mult că am avut ocazia să am producția asta pe album.

Campania de promovare a noului album Guess Who a început săptămâna trecută, iar, până la acest moment, au fost lansate următoarele: un documentar care prezintă povestea lui Guess Who, începând de la primul album solo din 2009, live-ul piesei „P.S.” și videoclipul „Stele”, care și-a păstrat poziția printre primele locuri în trending YouTube.

Materialul „Un Anonim Celebru” este disponibil în format digital și poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile, precum și descărcat din iTunes sau Google Play. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store, eMAG sau Get Music, cât și găsit începând de zilele următoare în toate magazinele de specialitate, la Cărturești și în benzinării.

Vizionare plăcută! #UnAnonimCelebru

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate