Grasu XXL, Maximilian și Spike au lansat videoclipul „Didaia (TraLaLa)”!
by on October 22, 2014 1:26 PM in Grasu XXL Maximilian Spike Stiri

Okapi Sound prezintă, astăzi, pe canalul oficial de YouTube și pe pagina de Facebook, videoclipul piesei „Didaia (TraLaLa)”, extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”.

În videoclipul „Didaia (TraLaLa)”, filmat de Spike (Evil Twin Studio) și Tudor Panduru (D.O.P.), în București, pe parcursul unei singure zile, apar cei trei artiști împreună cu toată gașca Okapi Sound: Guess Who, Mitză, MefX, Tranda, Nane, Junky și DJ Oldskull.

Piesa a fost produsă de Mitză (Agresiv), mixată și masterizată împreună cu Grasu XXL la Okapi Sound și reprezintă cel de-al doilea track de pe mixtape-ul „OkapiTati”, lansat cu aproximativ trei săptămâni în urmă.

Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Tranda, MefX, Junky, Nane și DJ Oldskull tocmai s-au întors de la primele trei concerte de lansare „OkapiTati” din țară, susținute la Timișoara, Arad și Alba Iulia, la numai o săptămână după concertul de lansare de la București (Club Colectiv). Cele trei evenimente de săptămâna trecută vor fi urmate și de alte concerte, pe care le vom anunța pe paginile de Facebook ale artiștilor Okapi Sound.

În cele trei săptămâni de când a fost lansat online, mixtape-ul „OkapiTati” a fost descărcat de pe site-ul Okapi Sound (www.okapisound.com) de peste 20000 de ascultători, cărora le mulțumim fiecăruia în parte pentru susținere, la fel cum le mulțumim și celor peste 3000 de oameni prezenți la concertele de lansare de până acum: București, Timișoara, Arad și Alba Iulia.

Mixtape-ul „OkapiTati” a fost anunțat la sfârșitul lunii august și lansat în mediul online pe 29 septembrie, conținând 23 de piese realizate integral la Okapi Sound. Materialul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul www.okapisound.com și ascultat pe canalul oficial de YouTube (http://youtube.com/okapisoundofficial).

Stați cu ochii pe pagina de Facebook Okapi Sound, urmează noi surprize!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate