Grasu XXL a lansat un nou videoclip, „Lumea Nouă” feat. Smiley
by on February 20, 2017 6:40 PM in Grasu XXL Stiri

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi videoclipul celui mai nou single Grasu XXL, „Lumea Nouă”, realizat în colaborare cu Smiley și lansat în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

După albumul „Drumul Spre Succes”, filmul de scurt-metraj cu același nume și cele trei clipuri de promovare a materialului, Grasu XXL revine cu un nou single, de data aceasta împreună cu Smiley. Instrumentalul piesei este semnat de Andrei Mihai, piesa fiind produsă ulterior de Grasu XXL și Șerban Cazan, mixată / masterizată la Okapi Sound Studio.

Videoclipul, regizat de Iulian Moga, a fost filmat în București, la Remat, în cursul unei singure zile, la sfârșitul anului trecut.

La scurt timp după lansarea clipului, „Lumea Nouă” va fi disponibilă pentru download în iTunes și Google Play, precum și pentru ascultare pe toate platformele de streaming disponibile: Apple Music, Google Play Music, Deezer, Zonga, Spotify și nu numai.

În 2015, Grasu XXL a lansat cel de-al patrulea material solo din carieră, „Drumul Spre Succes”, pe care l-a editat în două variante CD (standard și deluxe), precum și pe vinyl. În continuare, materialul poate fi găsit aici.

Abonează-te la canalul oficial de YouTube Okapi Sound, urmează multă muzică nouă!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate