Două zile… și Tranda scoate CONSTANGELES 2 (Tracklist | Copertă)
by on October 7, 2015 11:56 AM in Stiri Tranda

După mai mult de un an jumătate de când a lansat primul volum „CONSTANGELES”, Tranda se pregătește să scoată EP-ul cu numărul doi, pe care îl vom asculta vineri, 9 octombrie.

Cel mai nou material Tranda a fost realizat la Okapi Sound Studio și conține 11 piese, printre care și șase colaborări. Alături de Tranda, pe „CONSTANGELES 2” îi vom putea asculta și pe Criss Blaziny, Chimie, Lori, Claudia Pavel, DJ Oldskull și Valentin Câmpeanu, fost concurent Vocea României, care și-a pus amprenta pe două dintre piesele de pe EP: „Astronaut” și „Un tip ca mine”. De mixajul și masterizarea albumului s-au ocupat Grasu XXL și Cristi Dobrică.

În ultima lună, Tranda a lansat două single-uri de pe „CONSTANGELES 2”. Dacă la începutul lunii septembrie am ascultat primul single extras de pe EP, „Shaii”, în colaborare cu alți doi constănțeni (Criss Blaziny și Chimie), zilele trecute, Okapi Sound și Universal Music România au prezentat single-ul „Fashion”, de data aceasta însoțit de un videoclip, realizat de Trandafilm și disponibil pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Începând de vineri, 9 octombrie, albumul va putea fi găsit integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe toate serviciile de streaming disponibile, printre care și Deezer, Zonga, TIDAL sau Spotify. În același timp, „CONSTANGELES 2” va putea fi descărcat din iTunes sau Google Play, direct pe PC sau pe device-uri mobile.

Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound și la pagina de Facebook Tranda, peste două zile ascultăm „CONSTANGELES 2”!

Tracklist:

01. Timpul
02. Toată lumea vrea feat. DJ Oldskull
03. Noaptea feat. Claudia Pavel
04. 3 secunde (Interludiu)
05. Shaii feat. Criss Blaziny și Chimie
06. Galaxii feat. Lori
07. Minunat
08. Astronaut feat. Valentin Câmpeanu
09. Un tip ca mine feat. Valentin Câmpeanu
10. Fashion
11. Dacă cerul

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate