„CONSTANGELES 2” a fost lansat! Ascultă noul album Tranda
by on October 9, 2015 8:22 AM in Stiri Tranda

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 9 octombrie, cel de-al treilea material Tranda, „CONSTANGELES 2”, care apare la exact trei ani de la primul său album.

Albumul lui Tranda a fost realizat integral la Okapi Sound Studio, în ultimul an jumătate, și conține 11 piese, pe care îi putem asculta și pe Criss Blaziny, Chimie, Lori, Claudia Pavel, DJ Oldskull și Valentin Câmpeanu, fost concurent Vocea României, care și-a pus amprenta pe două dintre piesele de pe EP: „Astronaut” și „Un tip ca mine”. De mixajul și masterizarea „CONSTANGELES 2” s-au ocupat Grasu XXL și Cristi Dobrică.

În ultimii trei ani, Tranda a lansat trei albume. Dacă îi toamna anului 2012 am ascultat „Evoluția”, primul său album, la începutul anului trecut, Tranda a lansat primul volum „CONSTANGELES”, iar astăzi a revenit cu cel de-al doilea.

CONSTANGELES 2” poate fi ascultat online pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe toate serviciile de streaming disponibile, cât și descărcat din iTunes sau Google Play.

Stai cu ochii pe pagina de Facebook Tranda, urmează și alte noutăți!

ASCULTĂ „CONSTANGELES 2” pe YouTube / Deezer / Zonga / Apple Music

Tracklist:

01. Timpul
02. Toată lumea vrea feat. DJ Oldskull
03. Noaptea feat. Claudia Pavel
04. 3 secunde (Interludiu)
05. Shaii feat. Criss Blaziny și Chimie
06. Galaxii feat. Lori
07. Minunat
08. Astronaut feat. Valentin Câmpeanu
09. Un tip ca mine feat. Valentin Câmpeanu
10. Fashion
11. Dacă cerul

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate