Cel mai nou clip Guess Who a ajuns pe primul loc Trending YouTube România în mai puțin de două zile
by on September 7, 2017 3:02 PM in Guess Who Stiri

Guess Who a lansat marți seară videoclipul single-ului „Cupidon” (feat. Irina Rimes), primul clip muzical animat 3D din România, iar reacțiile au fost pe măsura așteptării.

După aproximativ 8 luni în care echipa FrameBreed Studio a lucrat la noul videoclip Guess Who, marți seară materialul a fost lansat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, iar la doar câteva ore și-a făcut apariția în topul trending YouTube România, urmând ca în mai puțin de două zile să ocupe prima poziție pe cea mai importantă platformă online pentru conținut video.

Colaborarea cu Irina Rimes a fost lansată odată cu cel de-al treilea material solo Guess Who, album pe care îl puteți asculta online sau descărca de pe www.unanonimcelebru.ro. În aceleași timp, „Cupidon” a fost una dintre cele mai difuzate piese românești pe radiourile din țară în această vară și se apropie de 10.000.000 de ascultări pe YouTube.

În această toamnă, Guess Who va începe turneul „Un Anonim Celebru” și va ajunge în cele mai importante orașe din țară împreună cu band-ul său. Toate informațiile cu privire la turneu vor fi găsite începând de săptămâna viitoare pe pagina de Facebook a artistului.

Dacă nu ai urmărit încă videoclipul „Cupidon”, o poți face mai jos!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate