„Câteva Gânduri” și un nou videoclip: Maximilian feat. Angeles
by on April 1, 2015 1:07 PM in Maximilian Stiri

Okapi Sound și Universal Music Romania prezintă pe canalul oficial de YouTube Okapi SoundCâteva Gânduri”, noul videoclip Maximilian, în colaborare cu Angeles.

Câteva Gânduri” a fost filmat atât într-un studio video (Videolink), în București, cât și la Sinaia și în drumul spre Lacul Bolboci. Regia, scenariul și montajul au fost realizate de Anton Sandu.

Piesa a fost produsă de Spike și Grasu XXL la Okapi Sound Studio, scrisă în vara anului 2014 și realizată în colaborare cu Angeles, ce nu se află la prima colaborare cu Maximilian. Cei doi artiști au lucrat pentru prima dată împreună în 2008, pentru „Dragoste Nebună”, una dintre cele mai ascultate piese de pe primul album solo Maximilian, „Volumu’ la Maxim… ilian!!!”.

Inițial, am început să lucrez la clip cu Matei Pleșa, în ianuarie, dar, din cauză că ne-am lungit, Matei a trebuit să abandoneze proiectul. Am apelat la Anton Sandu, un băiat cu care îmi doream de mult să lucrez și care a venit cu o viziune nouă, păstrând din ideea inițială foarte puține elemente. A ieșit clipul ăsta care îmi place foarte mult, sper să nu fiu singurul. Inedit în proiectul ăsta ar fi faptul că muzica este semnată de Spike. Este primul meu instrumental de la Spike. Mulțumesc, la mai multe!

, a declarat Maximilian râzând.

Câteva Gânduri” este o piesă de stare, diferită de cele cu care v-a obușnuit Maximilian, iar, în curând, aceasta va fi disponibilă și pentru download și streaming – direct pe device-urile mobile – prin Deezer, Zonga, iTunes, Google Play Music și nu numai.

Fiți cu ochii pe pagina de Facebook a lui Maximilian, unde vor fi anunțate toate noutățile!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate