Avanpremieră: Scurtmetrajul „Drumul Spre Succes” a fost inspirat de o piesă Grasu XXL (Poze)
by on March 19, 2015 11:20 AM in Grasu XXL Stiri

Ieri, prietenii și colaboratorii Okapi Sound și Universal Music România s-au adunat la avanpremiera filmului de scurtmetraj și albumului „Drumul Spre Succes”. În cele aproape două ore petrecute împreună, filmul pe care l-am lansat pe pagina de Facebook Grasu XXL și pe contul oficial de YouTube Okapi Sound a putut fi urmărit pentru prima dată, iar albumul „Drumul Spre Succes” a fost ascultat în cadrul prezentării realizate de Grasu XXL și Nicolai Bogdan.

Drumul Spre Succes” este prezentat de Okapi Sound și Universal Music România și a fost realizat de o echipă tânără de cineaști, formată din Tudor Vladimir Panduru (scenariu și imagine), Andrei-Nicolae Teodorescu (regie și scenenariu), Răzvan Ilinca (montaj) și Andrei Boanță (sound design), în decursul unei luni de muncă, producător executiv fiind Mircea Ștefan. Scurtmetrajul prezintă cinci povești reale, total diferite, în drumul lor spre succes, clădit zi de zi prin muncă și perseverență. Printre piesele care apar în scurtmetraj se pot găsi fragmente din noul album Grasu XXL, „Drumul Spre Succes”, programat pentru luni, 23 martie.

Duminică seară, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cu o zi înainte de lansarea albumului, vom prezenta videoclipul piesei care dă numele celui de-al patrulea album Grasu XXL. Clipul „Drumul Spre Succes” este realizat din poveștile prezentate în scurtmetrajul deja lansat.

Fiți cu ochii pe pagina de Facebook Grasu XXL, urmează „Drumul Spre Succes”!

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate