Ascultă “Hagi-Maradona-Pele În Balcani”, cea mai nouă piesă Junky Zice
by on March 22, 2018 5:58 PM in Junky Stiri

Junky Zice lansează pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound piesa “Hagi-Maradona-Pele În Balcani”, extrasă de pe albumul ce va apărea în toamna acestui an.

Rapperul, cunoscut până acum sub numele de Junky, revine astfel după o perioadă de lucru intens în studio și găsește, prin piesa de față, linia comună între hip-hop, cotidian și fotbal.

“Sunt microbist dintotdeauna. Era normal că va veni și momentul în care voi găsi metafora potrivită pentru o melodie ca asta. Mesajul din spatele acestei piese este că poți realiza cam orice îți poți imagina, dacă ai disciplina și focusul potrivit. Cred că am început să mă simt diferit în ultima perioadă și pentru că scriu versuri și fac muzică deja de niște ani buni, iar, ca în orice antrenament, cumva este normal să atingi următorul nivel. Dar este o treabă care vine în timp, nu apare peste noapte.”, spune Junky Zice în legătură cu noua sa piesă.

Pentru producția muzicală Junky Zice a colaborat cu Motzu și Grasu XXL, iar cel din urmă s-a ocupat și de mix și master la Okapi Sound Studio.

De-a lungul timpului, Junky Zice a lansat piese precum “Stai Chill”, “Cică, cică am gagică” sau “Serenada Rap”, precum și mixtape-ul “M1”, material ce poate fi ascultat pe YouTube și pe toate platformele de streaming disponibile.

Mai multe detalii despre albumul ce va fi lansat de Junky Zice în toamna lui 2018, cât și despre activitatea artistului veți găsi pe pagina sa de Facebook.

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate