Albumul „Drumul Spre Succes” poate fi descărcat acapella și… remixat!
by on October 28, 2015 7:51 AM in Grasu XXL Stiri

La începutul acestui an, Grasu XXL anunța lansarea celui de-al patrulea material solo din carieră și, în același timp, făcea public titlul – „Drumul Spre Succes”. Lansat în cadrul unui eveniment în București, la Cărturești Verona, „Drumul Spre Succes” a devenit în scurt timp cel mai ascultat album de pe platformele de streaming și cel mai descărcat de pe iTunes sau Google Play.

Începând de astăzi, din dorința de a descoperi o viziune nouă pentru piesele deja lansate, albumul lui Grasu XXL poate fi descărcat în varianta acapella, direct de aici sau de pe contul oficial de Soundcloud Okapi Sound. Remixurile realizate sunt așteptate pe site-ul mai sus menționat sau direct prin e-mail (remix@okapisound.com).

Un prim remix, care vine odată cu albumul „Drumul Spre Succes” (Acapella), este cel al piesei „OK” feat. Tranda, realizat de phvnesqu (Phane și esqu), cea mai nouă trupă de producători din noul val și prieteni ai găștii Okapi Sound. Remixul poate fi găsit atât pe site, cât și pe contul lor de Soundcloud – vezi aici.

Dintre cele 12 piese de pe „Drumul Spre Succes”, Grasu XXL a ales drept single-uri trei piese, care se bucură în continuare de susținerea ascultătorilor, și anume „Blanădeurs” (feat. Mari & DJ Undoo), „Drumul Spre Succes” și, recent, „Dl. Destin”, împreună cu Guess Who și Florin Chilian. În același timp, „Drumul Spre Succes” a însemnat și unul dintre cele mai lungi turnee din ultimul timp. Alături de Spike, Mitză, Junky, Tranda și DJ Oldskull, Grasu XXL a ajuns în primăvara anului în nu mai puțin de 17 orașe.

Fii cu ochii pe pagina de Facebook Grasu XXL, zilele următoare vom anunță o nouă surpriză!

Start remix! 😀

© Okapi Sound 2015 | www.okapisound.com | Toate drepturile rezervate